Εγκατάσταση ανελκυστήρα

Η πολυετής παρουσία μας στο χώρο των ανελκυστήρων φανερώνει την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρείας μας, στις εργασίες εγκατάστασης στους ανελκυστήρες που αναλαμβάνουμε.
Η εμπειρία και η τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει με τα χρόνια, καλύπτουν απόλυτα οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει στους εκατοντάδες πελάτες μας.
Οι τεχνικοί της εταιρείας μέσα σε λίγες μέρες σάς προσφέρουν την οικονομική προσφορά τους, με τιμές που πάντα συμφέρουν σχετικά με τον ανταγωνισμό, για να κατατοπιστείτε καλύτερα και κατόπιν συμφωνίας, ξεκινάει η εγκατάσταση.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλειά σας, η Plexidas Elevators εγγυάται την άριστη μελέτη και εγκατάσταση του ανελκυστήρα σύμφωνα με τις ανάγκες του κτηρίου (πολυκατοικία, εταιρεία, εστιατόριο, αποθήκη, ΑΜΕΑ κλπ.)
Η τεχνολογία στον χώρο του ανελκυστήρα εξελίσσεται συνέχεια και μαζί της εξελισσόμαστε κι εμείς, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή λύση, στις καλύτερες τιμές της αγοράς χρησιμοποιώντας πάντα υλικά και εξαρτήματα άριστης ποιότητας με πολυετή εγγύηση, που φέρουν σήμανση CE.
Έχουμε αναπτύξει συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής εξαρτημάτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διασφαλίζοντας ποιοτικό αποτέλεσμα.
Η εγκατάσταση του ανελκυστήρα σε κάθε κτήριο παίζει σημαντικό ρόλο για τη χρήση και τον σχεδιασμό του κτηρίου. Σε περίπτωση που κατασκευάζεται ή ανακαινίζεται κάποιο κτήριο επικοινωνήστε μαζί μας για τον σχεδιασμό και την κατασκευή του φρεατίου του ανελκυστήρα σας, έτσι ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο ανελκυστήρας που θα εγκατασταθεί θα καλύπτει τις απαιτήσεις σας.
Σε κάθε επίπεδο της εγκατάστασης, ακολουθούμε αυστηρά τις νομοθετικές διατάξεις από την αρχή έως και την παράδοση του έργου, ώστε όταν ο ανελκυστήρας περάσει έλεγχο από τον φορέα πιστοποίησης να είναι ασφαλής και έτοιμος προς χρήση.

ΌΛΕΣ οι καινούριες εγκαταστάσεις είναι προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΝ81-20 ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΟΔΗΓΙΑΣ 95/16/ΕΚ