Αναβατόρια εμπορευμάτων

Έχουν ανθεκτική σχεδίαση και στιβαρή κατασκευή για προστασία από φθορές και αντοχή σε ειδικές συνθήκες λειτουργίας.

Ανάλογα τη χρήση, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε Υδραυλικό ή Μηχανικό ανελκυστήρα ή σε πλατφόρμα μικρών φορτίων (compact).

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες φορτίων είναι ιδανικοί, για τοποθέτηση σε παλαιού τύπου φρεάτια καθώς το υδραυλικό σύστημα έχει τη δυνατότητα να τοποθετηθεί σε απόσταση από αυτά, καταλαμβάνοντας μικρό χώρο ενώ κατά κύριο λόγο τοποθετούνται σε κτήρια με μικρή κίνηση.

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες φορτίων προτιμώνται σε κτήρια άνω των τεσσάρων ορόφων με μεγαλύτερη κίνηση, καθώς είναι ταχύτεροι από τους Υδραυλικούς.

Για τους υδραυλικούς όπως και για τους μηχανικούς ανελκυστήρες υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης 2 κομβιοδόχων -σε περιπτώσεις μεγάλου θαλάμου με αντικριστές εισόδους- και κρίνεται απαραίτητη η τοποθέτηση στην είσοδο του θαλάμου ενισχυμένου οδηγού (sil) για την πόρτα σε περίπτωση που εισέρχεται σε αυτόν κλαρκ ή άλλο περονοφόρο όχημα.

Οι πλατφόρμες μικρών φορτίων (compact) τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες, εστιατόρια κτλ και είναι υψηλής αντοχής. Μπορούν επίσης να διαμορφωθούν ανάλογα με τον πελάτη ώστε να ανταποκρίνονται απολύτως στις ανάγκες της επιχείρησης.