Ασανσέρ - Συντήρηση Ανελκυστήρων - Plexidas Elevators | ΑΜΕΑ
Η Εταιρία Plexidas Elevators παρέχει Υπηρεσίες εγκατάστασης - πιστοποίησης - επισκευής - συντήρησης ανελκυστήρων - ασανσέρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
ανελκυστηρες, ασανσερ, ανελκυστήρες, συντηρηση ασανσερ, ασανσέρ, πιστοποίηση ανελκυστηρων, συντήρηση ανελκυστήρων, εγκατασταση ανελκυστηρων, συντήρηση ανελκυστήρων online, συντήρηση ανελκυστήρων πληροφορίες, ανελκυστήρες Αθήνα, μελέτες ανελκυστήρων, εγκαταστάσεις ανελκυστήρων, συντηρήσεις ανελκυστήρων, επισκευές ασανσέρ, ανακαινίσεις ανελκυστήρων, εκσυγχρονισμός ανελκυστήρων, πιστοποιήσεις ανελκυστήρων, συντηρητές ανελκυστήρων, έλεγχος ανελκυστήρων, ανελκυστήρες Καλλιθέα, ανελκυστήρες Ελλάδα, ανελκυστήρες ΑΜΕΑ, αναβατόρια, ΑΜΕΑ
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-8.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

ΑΜΕΑ

ΑΜΕΑ

 

Οι Ανελκυστήρες και τα ειδικά συστήματα ανύψωσης ΑΜΕΑ έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και με αυτόν τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες ή με κάποια κινητική δυσκολία ή ηλικιωμένους να εξυπηρετούνται και να μπορούν να κινηθούν άνετα και με ασφάλεια είτε σε κάποιο δημόσιο εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο είτε μέσα στο σπίτι. Υπάρχουν διάφοροι τύποι ειδικών συστημάτων ανύψωσης, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του εκάστοτε χώρου. Μπορούμε να τοποθετήσουμε πλατφόρμα σε διαστάσεις κατάλληλες για να χωρέσει ένα αναπηρικό αμαξίδιο όπως επίσης και ειδική καρέκλα που κινείται είτε σε ευθεία είτε κυκλική σκάλα. Παράλληλα, αν και εφόσον υπάρχει επαρκής χώρος για δημιουργία φρεατίου, μπορεί να εγκατασταθεί Ανελκυστήρας προσώπων ο οποίος να καλύπτει το νομοθετικό πλαίσιο από τον Νέο Οικοδομικό Κανονισμό με τις εξής προδιαγραφές:

 

  • Σύστημα ενδοεπικοινωνίας ύψους 1,05m έως 1,30m και 0,40m από την πόρτα. Η συσκευή θα μπορεί να καλέσει αυτόματα έως τέσσερις αριθμούς σε περίπτωση που εγκλωβιστεί κάποιος.
  • Η πόρτα πρέπει να έχει τουλάχιστον 0,80m καθαρό άνοιγμα για την εύκολη είσοδο και έξοδο του αμαξιδίου.
  • Ο θάλαμος πρέπει να είναι τουλάχιστον 1.40m Χ 1,10m για την άνετη παραμονή του ατόμου με το αναπηρικό αμαξίδιο κατά την κίνηση του Ανελκυστήρα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ! ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ 210-9597304.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ &
ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΑΣ